LA OFICINA LOCAL D'HABITAGE DE BERGA TRAMITA UNA SUBVENCIË/AJUT PER A MILLORAR LES CONDICIONS INTERIORS DE MOBILITAT i HABITABILITAT DELS HABITATGES.

Qui pot demanar aquesta subvenciˇ/ajut?

Sˇn possibles beneficiaris/àries de la subvenciˇ/ajut els propietaris i llogaters d’habitatges que siguin la seva residencia habitual i permanent, situats al nucli antic de Berga en l’àmbit definit pel del  PINNA, que vulguin millorar les condicions interiors de mobilitat i habitabilitat dels seus habitatges i que compleixin els requisits establerts en les bases reguladores de la subvenciˇ/ajut.

 

En què consisteix aquesta subvenciˇ/ajut?

El valor de cada actuaciˇ no podrà superar el total de 1.200 € per habitatge.

La quantia de la subvenciˇ/ajut comprendrà la realitzaciˇ de la redacciˇ d’un pressupost valorat, la direcciˇ tècnica dels treballs i la valoraciˇ de la mà d’obra dels treballs, instal·laciˇ a realitzar. El pressupost valorat i la direcciˇ tècnica la realitzaran tècnics municipals o aquells a qui es nomeni expressament.

Els materials i elements a instal·lar aniran a càrrec dels beneficiaris/àries, llevat per aquells sol·licitants que la seva situaciˇ econòmica no permeti assumir-ho i els serveis socials emetin informe favorable. En aquests casos la subvenciˇ/ajut podrà incloure el cost dels materials i elements a instal·lar.

 

Quines obres sˇn objecte d'aquesta subvenciˇ/ajut?

Aquelles que suposin que millorin la mobilitat i habitabilitat interior dels habitatges al nucli antic de Berga. Tindran prioritat les següents: - Petites actuacions destinades a eliminar barreres arquitectòniques en l’interior de l’habitatge.

- Modificaciˇ de portes destinades a millorar la mobilitat de les persones en l’interior de l’habitatge.

- Modificaciˇ d'elements complementaris (manetes de les portes,espiells, claus de pas, botoneres, etc.)

- Actuacions de canvi d’una banyera per dutxa destinades a millorar la seguretat i la mobilitat de les persones en l’interior de l’habitatge.

- Instal·laciˇ de barres, agafadors i seients de dutxa abatibles destinades a millorar la seguretat i la mobilitat de les persones en l’interior de l’habitatge.

- Millores en les instal·lacions d’aigua i electricitat destinades a millorar l’habitabilitat de l’habitatge.

- Petites reparacions de deficiències constructives de l’habitatge. - Aquelles que els tècnics d’habitatge i dels serveis socials considerin necessàries i adients en el seu informe.

 

Quin termini hi ha per presentar les sol·licituds?

El termini per a la presentaciˇ de les sol·licituds finalitzarà el dia 13 de desembre de 2010.

 

Per més informaciˇ:

Bases i convocatòria en l'apartat Serveis d'aquesta mateixa pàgina web.

Per més informaciˇ i per presentar les sol•licituds dirigiu-vos a les nostres oficines:
Plaça Maragall, 1 de Berga - Telf. 93.822.20.73 - brg@brgprogres.cat
horari: de dilluns a divendres de 2/4 d'11 a 13 h del matÝ i de dilluns a dijous de 17 a 19 h de la tarda.

 

 

 

Tornar